Blog

Dnes už téměř žádná firma zabývající se prodejem produktů či poskytováním služeb zejména koncovým zákazníkům nepolemizuje o tom, zda na sociálních sítích být, či nebýt. To, co se dnes řeší, je, jak se na sítích chovat a co dělat, aby naše aktivita byla vidět co nejvíc.

Chceme vám představit 3 naše klienty a změny jejich marketingových plánů kvůli době covidí. Myslíme si, že covid tu s námi zůstane ještě nějakou dobu a myslíme si, že je už potřeba začít přemýšlet jinak.

A je to tady. Další Vánoce. Pro jednoho nejvíc stresové období, pro druhého ta nejhezčí část roku. My, v Nakopni svůj marketing, jsme dali hlavy dohromady a zjistili jsme, že máme poměrně dost klientů, kteří vám můžou vytrhnout trn z paty :)

Známe to všichni, rozešleme to na všechny naše adresy, co máme. Oslovíme zákazníky tím dajrekt mejlem. Píšou, že to funguje, jdem na to! Tak, a teď hoďte zpátečku, vlezte si do své soukromé e-mailové schránky a otevřete si záložku hromadná pošta. Kolik tam máte emailů? Já v současné době asi tři stovky a četla jsem tak... dva? Proč? Protože těch...

© 2018 Lenka Jeřábková. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky